Hier kunt u inloggen:

inloggen

Wilt u de leden van uw vereniging ook laten profiteren van al deze kortingen?

Bent u een vereniging en wilt u uw leden leuke voordelen bieden?

Wilt u ook uw korting aanbieden op deze site?

Wilt u meer weten over Verenigingsvoordeel.nl?

Aanbieders

  inloggen

 

Bedrijfsfitness Online

De bedrijfsfitnessportal van Nederland

 

 

 

MET KORTING FITNESSEN BIJ FIT FOR FREE!

Maak kennis met Fit For Free, één van de grootste fitnessketens van Nederland! Met maar liefst 56 vestigingen heeft Fit For Free een landelijke dekking en is er altijd een Fit For Free bij jou in de buurt. Fit For Free biedt, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor. Ga snel langs bij een Fit For Free bij jou in de buurt. Sporten kan bij Fit For Free al vanaf € 13,95!

 

 

PAK JOUW VOORDEEL BIJ SPORTCITY!

Welkom bij SportCity, de enige all-inclusive sportclub waar uw resultaat centraal staat. Met behulp van uw eigen beweegplan op maat werkt u in een kwalitatieve en comfortabele omgeving  met een prettige familiaire sfeer naar die platte buik, een betere conditie of het eenvoudiger tillen van uw boodschappentassen. Natuurlijk met onze 100% resultaatgarantie!
Ga snel langs bij een SportCity bij jou in de buurt. Je kunt dankzij Verenigingsvoordeel.nl al vanaf € 35,- gebruik maken van de luxe vestigingen van SportCity! 

 

BEWEEG JE VRIJER MET ACHMEA HEALTH CENTERS!

Plezier, gastvrijheid en ongedwongenheid staan bij ons voorop. Het resultaat: een betere kwaliteit van het leven. We coachen mensen bij een gezonde en energieke leefstijl, waarbij we samen doelen stellen en bereiken. Iedereen bereikt dit het beste op zijn eigen manier. Bij Achmea health Centers is dat geen probleem.
Laat je inspireren en kom langs bij één van onze centers. Via Verenigingsvoordeel.nl is het mogelijk om al vanaf € 35,96 lid te worden van Achmea health Centers! 

 

 

 

Bedrijfsfitness Online

Elizabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
Tel.070 - 30 14 037
Fax. 070 - 30 63 738

info@bedrijfsfitnessonline.nl

wwwbedrijfsfitnessonline.nl

 

 

 

 

Via Verenigingsvoordeel.nl ontvangt u tot 28% korting! Kortingcode= koop-fit01

 

 

 

Bestel uw tickets