Heeft uw bedrijf iets aan te bieden aan onze leden?

Er zijn vele vormen van adverteren en de vraag blijft natuurlijk altijd of de kosten opwegen tegen de baten. Voor bijvoorbeeld een opvallende advertentie in de plaatselijke krant betaalt u al snel € 200,00 per plaatsing.

Onze tarieven liggen aanmerkelijk lager en uw advertentie is maar liefst een heel jaar zichtbaar. U bereikt er een grote doelgroep mee waar veel potentieel in zit. U dient wel een bepaald voordeel te bieden. Denk hierbij aan een procentuele korting, een korting bij besteding van een minimaal bedrag of een korting op bepaalde dagen. Wij adviseren u graag!

Wat u verder kunt verwachten:

- Wij maken een prachtige advertentie voor u met alle door u gewenste informatie, voorzien van foto's, een directe link naar uw website en e-mailadres.

- Door middel van statistieken houden wij bij hoe vaak uw advertentie is bekeken, hoe vaak uw voordeelbon is geprint en hoe vaak men uw website heeft bezocht. Nuttige informatie om te peilen of een actie is geslaagd of niet!

- Heeft u een speciale actie of wilt u aandacht vragen voor uw product of diensten, dan mag u maximaal 2x per jaar gebruik maken van onze digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt aangeboden aan de bij ons aangesloten verenigingen en verspreid onder alle leden.

Meer weten?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Iets te bieden aan onze leden? U bent van harte welkom bij Verenigingsvoordeel.nl