Afmelden van een deelnemer

De contactpersoon van de sportvereniging krijgt een extra bevoegdheid waarmee toegang kan worden verkregen tot het beheergedeelte van de site.

Op de homepagina staat rechtsbovenin de button "log in beheerder".

U verschaft zich de toegang tot het beheergedeelte door uw login en password in te vullen.

In het beheergedeelte ziet u bij de button "overzichten" de complete lijst met aangemelde leden staan in alfabetische volgorde. U dient de af te melden leden op te zoeken en aan te vinken. Onderaan de lijst klikt u op de button "wijzigingen doorvoeren". De afmelding wordt direct en geheel automatisch verwerkt. De lijst wordt daarna ververst en het lid staat als afgemeld in de lijst en kan zijn/haar login en password niet meer gebruiken.

Het beheer vergt minimale inspanning!